Scuba Connection Naarden, de duikschool van het Gooi en omstreken

Ga eerst even rustig zitten kom bij en dan gaan we hebben over jouw duikplannen. Wat jouw plannen ook zijn, wij hebben de cursus voor je. Met een select aantal instructeurs geven wij duikcursussen op ieder niveau. Of je nu een PADI open water duikbrevet wilt halen of PADI instructeur wilt worden, wij hebben alle instructeurs in huis. Dus kom eens langs bij PADi 5* IDC Center Scuba Connection in Naarden

Vanwaar die “Connection”?

Eigenlijk heel logisch. Zoals onze naam aangeeft Scuba Connection ligt bij ons de nadruk op de connectie, of verbinden. Verbinding klink wat zweverig, dus hebben we voor een wat meer catchy titel gekozen.

Jij verbindt je aan ons door het volgen van een duikopleiding en wij aan jou, om je het maximale uit die PADI duikcursus te laten halen. Daarin gaan we heel ver.

Hoe ver gaat dat?

Heel ver! In de figuurlijke zin proberen we met al onze duikstudenten het maximale uit jouw opleiding te halen. Dit doen we door persoonlijke aandacht, een variëteit aan duiklocaties en flexibiliteit. Wil je een andere dag dan gepland? Gaan we dat met je regelen. Meer aandacht nodig, dan pin-pointen we jouw aandachtspunten en werken wij eraan met jou.

In de letterlijke zin houdt het in dat wij over een heel groot internationaal netwerk beschikken. Dit is ook duidelijk een onderdeel van de Scuba Connection.

De Connection met jouw duikvakantie

Wil jij je cursus elders voortzetten, dan kijken wij in onze connecties en kunnen je vaak in contact brengen met een van onze goede bekenden of vrienden in tropische oorden. Vanuit ons duikcentrum in ‘t Gooi hebben wij een veel contact met vrienden wereldwijd. Waaronder Curaçao, Bonaire, Aruba, Thailand, Egypte en de Filippijnen.

Ons netwerk is ontstaan door jarenlange ervaring in het buitenland en samenwerkingen met echt leuke mensen. Berdi heeft de afgelopen 20 jaar duikscholen gerund en eigen duikscholen gehad. Wellicht ken je hem nog van jouw  vakantie op Curaçao.

Onze Showroom en webwinkel

Elke activiteit gaat gepaard met materialen. Zo ook duiken natuurlijk. In onze webwinkel vind je een ruime sortering van met zorg geselecteerde merken en materialen. Voor onze merken hebben wij bewust gekozen en onze collectie met zorg samengesteld. Zit jouw masker, pak of ademautomaat er niet bij? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Duikmaterialen kun je overal op internet kopen. Wij sturen ook jouw keuze naar je toe op. Toch adviseren wij te komen passen in ons duikcentrum in Naarden-Bussum voor je koopt. Daarom hebben wij onze showroom. Je kunt je de duikmaterialen bij ons komen passen en later bestellen. Of wanneer je keuze toch niet is wat je zocht, komen ruilen en dan alsnog voor advies komen.

Centraal gelegen aan de A1 Hilversum, Amsterdam en Almere

Scuba Connection is centraal gelegen in Naarden. De duikwinkel en duikschool is makkelijk bereikbaar vanaf de A1 Hilversum Amsterdam. Bovendien liggen wij op 10 minuten met de auto van Almere. Vanuit Amsterdam jouw IDC volgen? Met de auto zijn wij op 20 minuten bereikbaar vanuit Amsterdam. Kom je met de trein, dan is het station Naarden-Bussum op 5 minuten van onze duikwinkel