Je winter goed besteden? Doe mee met de PADI PRO Winter Academy!

Wij  hebben het programma voor jou: “Duikinstructeur Winter Academy”.

De PADI PRO winter academy houdt in dat we door de winter heen de PADI instructeursopleiding doen om in maart 2018 aan het eerste examen deel te nemen. De opleiding is verspreid over een langere periode met wekelijkse cursusavonden of dagen (wij zijn flexibel weet je nog?!). Dan heb je sowieso een leuke avond om naar uit te kijken in de donkere dagen.

PADI Instructor Development Course oftewel #duikinstructeur worden

De PADI IDC is de opleiding op PADI duikinstructeur te worden. Als PADI instructeur maak je deel uit van de grootste groep van duikinstructeurs en heb je wereldwijde erkenning. Lees meer over de opleiding zelf.

PADI Specialty Instructor

Naast de PADI Instructeursopleiding, doen we ook de instructeurs-specialties en hebben we verschillende workshops als een PADI TecRec en Side mount Workshop. De specialties die in het pakket aan bod komen zijn:

  • Enriched Air Nitrox
  • Emergency O2 provider
  • Droogpak
  • Diep
  • Nacht

Hartje winter, misschien wel ijs en dan toch buitenwatertraining?

Dat doen we met een gesimuleerde buitenwater stage met een watertemperatuur van 19-21 graden. Wij oefenen de vaardigheden en het lesgeven alvast om goed voorbereid het buitenwater in te gaan voor de officiële duiken voor de opleiding.

Al met al een winterprogramma om aan deel te nemen en het duikseizoen van 2018 te starten als PADI Instructeur!

Cursus-programma:

Volledige PADI IDC met 5 instructeur specialties en de Emergency First Response Instructor cursus. Oftewel onze IDC Gold package.

AI, OWSI of Cross-over:

Je kunt deelnemen aan het hele programma. Maar weet je nog niet of je alles wilt afronden of wilt je deelnemen aan bepaalde onderdelen omdat je al Assistent Instructor bent? Dat kan natuurlijk ook. We maken voor jou dan een programma op maat, waar je alleen deelneemt aan de onderdelen die je nodig hebt.

Onze winter Instructor Winter Academy is ook geschikt, wanneer je een “cross-over” wilt doen vanuit een andere organisatie.

Deelnamevereisten:

  • PADI Divemaster (of gelijkwaardig)
  • Geldige Reanimatie en eerste hulp (update gelijktijdig met opleiding mogelijk)
  • Minimum van 60 gelogde duiken voor deelname aan de opleiding
  • Minimum van 100 gelogde duiken voor deelname aan het PADI Examen 
  • Geldige medische keuring

Data en prijzen:

De cursus en examen data vind je hier en de prijzen van de opleidingen vind je hier.

[btnsx id=”1542″]