PADI IDC Prijzen 2019

Hieronder vind je de PADI IDC prijzen 2019.

De opleidingen kun je los van elkaar boeken. Maar we hebben voor jou ook pakketprijzen. Het voordel van de pakketten is dat ze de opleidingen combineren. Waardoor ze ook als pakket aantrekkelijker zijn dan losse opleidingen.

PADI Specialty instructor worden

Bovendien zijn dit mooie combinaties om jouw kennis uit te breiden. Je leert namelijk ook meteen PADI Specialties geven. Hiervan is het grote voordeel, dat je meteen ook PADI specialty cursussen mag geven.

EFR Instructor als toevoeging

EFR of eerste hulp instructeur in actieve status is verplicht voor deelname aan het PADI Instructor Examination. Wij geven deze opleiding in combinatie met de IDC. Kijk voor de combinatie naar het IDC Silver pakket of het IDC Gold Pakket.

 

Opleidingen
PADI IDC (losse cursus)

€ 1049

EFR Instructor cursus (losse cursus)

€ 320

IDC Silver Pakket (combinatie IDC en EFR)

€ 1225

IDC Gold pakket (combinatie IDC, EFRI en 5 instructeur-specialty brevetten)

€ 1599

Cursus materialen
IDC Crewpack (Instructeursmaterialen)

€ 559

EFR Instructor manual

€ 109

PADI recreatieve opleidingen materialen (open water t/m rescue) digitaal

€ 149

Examen kosten – Direct aan PADI
PADI IDC registratie fee

€ 156

PADI Instructor Examination fee (examenkosten)

€ 543

EFR Instructor registratie fee

€ 97

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzingen. PADI fees zijn richtprijzen gebaseerd op 2017, wijzigingen voor 2019 voorbehouden.

Welke PADI materialen je nodig hebt.

Het IDC crew pack heb je zelf nodig. Daar zitten de materialen in om effectief les te kunnen geven. Bovendien zijn de materialen in het Engels en Nederlands verkrijgbaar. Zeker als je naar het buitenland wilt, dan is het wellicht handig om de Engelse versie te bestellen.

Verder heb je de onderstaande PADI materialen nodig:

  • Open Water Diver manual
  • Advanced Open Water Diver manual
  • Rescue Diver manual
  • Divemaster manual
  • Duiktabel
  • eRDP ML
  • Project Aware materialen (download beschikbaar na aanmelding)

Deze materialen mogen fysieke boeken zijn of de digitale versies. Wanneer je oudere versies hebben van de PADI materialen, dan raden wij aan deze te vervangen voor de digitale versie. Hiermee heb je altijd de meest recente versie van de studenten materialen. Hiermee ben je altijd up to date en weet je ook wat jouw PADI Open Water studenten lezen.

Jouw PADI 5* IDC center in Naarden

Al jouw benodigde PADI materialen zijn beschikbaar bij PADI 5* IDC Center Scuba Connection in Naarden. Scuba Connection heeft een in-house PADI Course Director. Wij geven flexibel in te plannen opleidingen en houden rekening met jouw wensen en agenda. Daarbij zijn we makkelijk bereikbaar en centraal gelegen.

Scuba Connection ligt op 3 minuten van de A1 Hilversum-Amsterdam. En eenvoudig en snel bereikbaar vanuit Almere.

Wanneer je meer wilt lezen over de samenstelling van de prijzen om duikinstructeur te worden, lees dan hier ons artikel over de kosten van de PADI IDC.