PADI Divemaster

Deze opleiding is de eerste stap in het professionele circuit van het PADI systeem. Na dit besluit gaat er een nieuwe wereld voor je open.

De Dive Master cursus is de duikcursus waar je echt om je heen leert kijken en te werken met duikers die aan een duikopleiding deelnemen of werken met gecertificeerde duikers door hen te begeleiden. Veel Divemasters vinden het ook een waardevolle aanvulling in hun taak als duikleider bij georganiseerde duiken bij hun duikclub of vereniging. Hoe je je divemaster brevet ook inzet, je zult zien dat je met andere ogen naar duiken en duikers gaat kijken.

De PADI Divemaster cursus is erop gericht je duikvaardigheden te perfectioneren. Je theoretische kennis wordt op een professioneel niveau gebracht, je organisatorische vaardigheden voor duiken worden verder aangescherpt.

Je leert onder andere: hoe je duikers kan begeleiden, toezicht houden op cursisten en hoe je bij PADI duikopleiding assisteren.

Wanneer je gecertificeerd bent als Divemaster voldoe ook aan de voorvereisten voor deelname aan de PADI ASSISTANT INSTRUCTOR CURSUS of zelfs met de PADI IDC (de PADI Instructeurs cursus).

Voorvereisten:

  • Minimaal 18 jaar oud
  • PADI Recue Diver brevet (of gelijkwaardig),
  • 40 gelogde duiken,
  • geldig EFR (EHBO en Reanimatie)

Cursuskosten: : 595,-

Cursusmaterialen:

  • Divemaster Crew Pack Ultimate: € 259,-.
    Aan PADI dien je het Divemaster Applicationfee € 108,-