Over Berdi, wat je niet en misschien wel al wist!

Het was een koude oktober 1996, toen ik bij PADI Course Director Simone Gerritsen mijn PADI IDC deed in Amsterdam. Al voor ik aan de cursus begon, wist ik: DIT is wat ik wil doen! En zo geschiedde het!

Hoe ik begon als PADI Instructeur:

Toen ik begon met werken in het buitenland, was er nog geen internet, zoals we dat nu kennen. In DUIKEN magazine viel mijn oog op een advertentie voor “duikinstructeur gezocht op Kreta”. En zo begon mijn lange reis als instructeur en duikondernemer.

Na een seizoen “Oh Oh Cherso” in Kreta ben ik beland op Curaçao en heb daar uiteindelijk 10 jaar gewoond en gewerkt. Als instructeur heb ik veel van de wereld gezien en op veel plaatsen gewoond. Waaronder: Kreta, Italië, Turkije, Sri Lanka, Saba en als al eerder genoemd Curaçao.

Mijn eerste PADI IDC Center

Mijn eerste duikschool startte ik in 2005 op Curaçao bij Hook’s Hut. Een toentertijd  bekende beachbar. Creatief als we waren, werd de duikschool ook Hook’s Diving genoemd. Met hard werken en heel veel plezier groeide wij uit naar een van de grootste PADI duikopleiders van de Nederlandse Antillen. In 2007 werd dit in samenwerking met onze Course Director, mijn eerste PADI IDC Resort.

Na het eerste succes, breidde het bedrijf verder uit en verder en verder. Wat een reis. In de hoogtijdagen had ik mijn duikspullen ingeruild voor een “corporate” functie en was ik verantwoordelijk voor groei en de overzeese opererende duikscholen. Na leuke, spannende en zware tijden heb ik mijn duikmaterialen weer uit de kast gehaald en ben zelf weer gaan lesgeven! JA! daar deed ik het voor.

Weer in het water

Gelukkig, ik ben weer onderwater! Terug naar waar het allemaal begonnen was; lesgeven, mensen blij maken en onderwater zijn. Daar hoorde en hoor ik thuis.

Vandaag de dag woon en werk ik weer in Nederland. Mijn buitenland avontuur heb ik even naast me neergelegd. Gelukkig met mijn Olga in Nederland en bouwend aan een (duik)toekomst.

Daarom komt het goed van pas dat ik in 2014 heb mogen deelnemen aan de PADI CDTC (nog meer afkortingen). De PADI Course Director Training Course in de Dominicaanse Republiek, met als eindresultaat dat ik nu het hoogte niveau heb bereikt: PADI Course Director.

Vanuit dat perspectief heet ik je dan ook van harte welkom op deze website, waar je informatie kunt vinden over de PADI Instructeurscursussen die we geven. In Nederland zijn we nu ons nieuw PADI 5* IDC Center gestart in Naarden. Wij zijn centraal gelegen voor midden en oost Nederland en makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam. Dit id de plek voor jou om PADI Instructeur te worden.

PADI IDC volgen, het is nu jouw tijd!

Nu word het jouw tijd om in mijn voetsporen te treden! Of je nu les wilt geven in Nederland of in het buitenland, het begint met de PADI IDC en een coach die je verder kan helpen met advies, begeleiding en een groot netwerk. Een netwerk waar jij deel vanuit maakt en gebruik van mag maken om je dromen te verwezenlijken.

Met trots en plezier ben ik jouw Coach!

Kom op, nu stoppen met dromen, bel, mail, WhatsApp je vragen en start je avontuur! De wereld ligt voor je open, waar je ook heen wilt!

Waar wacht je nog op? Ik ben bereikbaar,

Berdi