IE Survey dag

Dan is je examen bijna daar nog één nachtje slapen. Om er vervolgens voor te zorgen dat je goed voorbereid bent en ook de buitenwater duikplaats goed kent, doen wij op de vrijdag vóór het PADI IE nog een dag trainen op de duikstek waar het examen plaatsvind.

Wat kan ik dan doen deze dag?

Wil je een buitenwatervaardigheid trainen of alleen je rescue vaardigheid doornemen, of je knopen demonstreren en de hefballon gebruiken? Allemaal OK. Dus ook als je elders je PADI IDC hebt gevolgd, ben je altijd welkom op onze survey dag. Een vrije training op de examenplek. Je kunt dan meteen alle bijzonderheden in je briefing en organisatie meenemen.

Waarom is dat zo handig?

In principe weet je al precies wat er van je wordt verwacht, dat is onderdeel van je training. Toch brengt elk examen spanning met zit mee en is het prettig wanneer de duikstek niet helemaal onbekend meer voor je is. Wij noemen dat de survey dag.

Het leuke is dat we er een ontspannen trainingsdag van maken, we op tijd klaar zijn en je nog even de mogelijkheid hebt om je laatste zaken te organiseren en dan ben je er echt klaar voor!

Voor wie is deze dag?

Iedereen die dat weekend het PADI instructeurs-examen doet is welkom. We sturen deze dag ook altijd rond aan iedereen en het is een vrije training. Leuke is dat je elkaar al even hebt ontmoet, voordat je met z’n allen het examen geweld induikt. Wil je alleen mee duiken, dan kan dat.

De eerst volgende IE Survey dag:

  • Vrijdag 30 maart 2018 Aquabest, Eindhoven
  • Mail mij voor de tijd (info@berdiboeve.nl) of kijk op onze Facebook pagina