Caribbean Vibe IDC,

Sint Maarten is een van de voormalig Nederlandse Antillen. Dit eiland ligt in de Caraïbische zee en ademt de Caribbean Live Style. Een prima lokatie dus om de PADI Instructeursopleiding te volgen.

Henry en Helmie Franken zijn sinds 2009 de trotse eigenaren van Dive Safaris in Simpson Bay. Met het oog op logistiek kan ik me even niet voorstellen hoe het beter kan. De theorie doen we in een ruimte met airconditioning of in de schaduw buiten. Het eigen zwembad geeft de gelegenheid om te trainen en zelf nog wat oefeningen te doen. De boot ligt aan de dock, direct achter de duikschool.

Na een dag hard werken relaxen we bij de Soggie Dollar bar, welke direct naar de duikschool ligt.

Iets vergeten van je duikmaterialen?

Wanneer je nog iets mist aan je duikmaterialen, dan loop je even binnen bij de ScubaShop welke direct naast de duikschool ligt.

De PADI IDC in Sint Maarten is een week IDC en loop van vrijdag tot vrijdag met aansluitend het PADI Instructor Examination.

Een tropische lokatie, waar reggae klinkt op alle hoeken van de straat. Dive Safaris en Sint Maarten, bieden alle ingrediënten voor een tropische instructeurs cursus.

Duur en kosten:

  • Duur van de PADI IDC is 7 dagen
  • PADI OWSI of Cross-over 5 dagen
  • MSDT programma aansluitend 2 dagen