Even naar de winkel!

Daar sta je dan als een brugklasser op je eerste schooldag! Zware rugzak met al je boeken, Ipad en computer, want je weet maar nooit.

Dan gedurende de week loop je alsnog af en toe te zoeken naar van alles. Om je helemaal goed voor te bereiden, hier 4 items die niets met duiken te maken hebben (non-diving training aids) en de drukke cursus weer wat vergemakkelijken:

Potlood:

Iets wat je thuis altijd wel ergens hebt liggen en nooit over nadenkt, is nu een onmisbaar stuk gereedschap. Nodig om je lessen in het zwembad en buitenwater voor te bereiden. Handig is, naast je potlood wat je onderwater gebruikt, een extra te hebben.

Puntenslijper:

Tja, het eerste kan niet zonder het tweede! Weinig uitleg nodig, maar je wordt wel het populairste jongetje van de klas ;-).

Markeerstift (watervaste stift)

Dan bedoel ik niet, de gekleurde stiften, dat is misschien een beetje gek op je iPad. Maar een watervaste stift. Tijdens de oriëntatie van mijn IDC, zal ik dit als een van de eerste opdrachten opgeven. Al je medekandidaten hebben dezelfde leitjes, dan raken dingen eenvoudig zoek en je hebt ze je hele carrière als PADI duikinstructeur nodig. Met andere woorden: Zet je naam op al je leitjes. Het zijn er aardig wat, maar het zorgt er wel voor dat je deze niet zo snel kwijt raakt.

Magic spons:

Verkrijgbaar bij de Action! Een verpakking van 5 sponsjes. Eenmaal beschreven, moet je leitje weer schoon voor je volgende les of opdracht. Schrobben in de keuken is een optie, maar niet altijd mogelijk. Deze magische sponsen en een klein beetje water, laten je vorige aantekeningen verdwijnen als sneeuw voor de zon en misschien nog wel sneller! Pas wel op, want ze maken zo goed schoon dat je ook makkelijk de permanent marker eraf boent!

Je ziet nu hoe je met een korte stop bij de boekhandel of de Action je cursus van vereenvoudigen. Je zorgt er dan ook voor dat je efficiënt kan werken, wat ook een onderdeel is van het zijn van een professional. Je raakt ook minder snel je spullen kwijt wanneer deze zijn gemarkeerd. Het is niet per definitie kwade opzet, maar in de drukte, gaan zaken eenvoudig verloren.

Succes met je opleiding! En laat graag hieronder weten of de tips hebben geholpen!

Berdi

Categorieën: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *